Seuraa meitä follow me on facebook

Vetovihje 17.08, Norwich vs. Newcastle

Tietenkin Vetohazard laittaa vihreät linssit nenälle ja lähtee arvuuttelemaan Norwich – Newcastle duon kaksintaistelua Carrow Roadilla. Tässä pelissä Hazard näkee useampiakin vetojen paikkoja. Hyvä lähtökohta on tarkastella maalivetoja, joita tämän kaksikon peleissä on nähty runsaastikkin.

Oma suomitykki Pukki oli jälleen vedossa Liverpoolia vastaan eikä hiipumisen merkkejä ole odotettavissa tässäkään pelissä. Pukki on valokeilassa eikä motivaatiovajetta hyvälle suoritukselle ole odotettavissa, joten eiköhän maalejakin irtoa. Pienenä sivukommenttina, olisi Norwichilla ollut täysi mahdollisuus tykittää enemmänkin Liverpoolin verkon perälle.

Yleisen konsensuksen mukaan Newcastlea pidetään altavastaajana tässä pelissä ja Arsenal tappio tuo mieleen Newcastlen 2018/2019 kauden aloituksen, josta se repi ensimmäisen voiton vasta marraskuussa. Näillä oletuksilla hyviä vetoja voisi olla Norwichin suora voitto tai 0,5 aasian tasoitus Norwichille; erityisesti, koska Newcastlen suoritus Arsenalia vastaan ei päätä huimannut.

Ei pidä kuitenkaan unohtaa, että kuntopuntari on parempi Newcastlella ja, että Castle on väkevä vierasjoukkue kolmella vierasvoitolla viidestä viimeisestä vieraspelistä. Ei voida myöskään hirveästi vielä sanoa, kuinka uusi päävalmentaja Steve Bruce repii irti tehoja joukkueestaan. Vaikka kuinka tekisi mieli laittaa veto suoralle Norwichin voitolle, on yli 2,5 maalia varteenotettavampi kohde Hazardin mielestä.