Seuraa meitä follow me on facebook

Vetovihje 22.09, Crystal Palace - Wolves

Crystal Palace ja Wolves. Ei ehkä se kaikkein räiskyvin aisapari, mutta Hazard pitää molemmista joukkueista. Lähtökohta taitaa kuitenkin olla se, että Selhurts Parkilla ei nähdä kaikkein jännittävintä peliä. Tässä muutamia syitä miksi.
Crystal Palace ei ensinnäkään ole hyvä kotijoukkue ja varsin ailahteleva suorittaja tällä kaudella. Crystal Palace tekee keskimäärin 1,2 maalia per kotipeli ja kauden tähtipelaajaksi on muodostunut Ayew Jordan. Fakta on se, että Palace on aloittanut kauden paremmin ja se on saanut viikon verran aikaa levätä tätä ottelua varten siinä missä Wolves pelasi Bragaa vastaan 19.09 Eurooppa-liigaa häviten pelin.

Tästä päästäänkin Wolvesin ongelmaan, nimittäin liian tiuhaan otteluohjelmaan. Wolves ei ole voittanut vielä yhtään peliä Valioliigassa. Merkittävä syy tähän on Hazardin mielestä Eurooppa-liigan otteluohjelma eikä Nuno saa revittyä pelaajistaan enempää irti. Kausi on tietenkin vasta alussa, mutta Nunon on pakko alkaa saamaan tuloksia aikaan.

Hazardi laittaa tämän pakon selkeäksi tekijäksi tuleviin ottelun tapahtumiin ja odottaa tasapeliä Palacen ja Wolvesin välisestä kamppailusta. Etulyöntiasema menee silti Palacelle kotiedun ja levon kautta, joten Hazard laittaa 0,5 aasian tasoituksen Palacelle 1,42 kertoimella. Nyt Hazard voi odottaa rauhassa joko tasapeliä tai Palacen voittoa.