Seuraa meitä follow me on facebook

Vetovihje 29.09, Wolves vs Watford

Wolves ja Watford. Nyt mennään syvälle. Sarjataulukossa meinaan. Kumpikaan joukkueista ei ole vielä kammennut voittoa Valioliigassa tällä kaudella. Nälkää varmasti siis riittää molemmilla ryhmillä. Wolves pelasi hyvin Crystal Palacen vieraana viime viikolla ja maalipaikkoja oli runsaasti, mutta Palacen mokke Guaita pelasi elämänsä pelin torjuen ainakin 3 vaarallista laukausta. Wolves lepuutti myös parasta maalitykkiään Jimeneziä keskiviikon liigacupin pelissä Readingiä vastaan. Pientä piristymistä on havaittavissa Wolvesin suorituksessa ja Nuno varmasti tekee kaikkensa, jotta saa Wolvesin kurssin kääntymään.

Sitten Watfrod. Sarjan jumbo. Hornetit ovat melkoisessa mylleryksessä ja päävalmentaja Javi Garcia sai juuri lähteä. Puikkoihin astui tuoreeltaan matador Epsanjasta Quique Sanchez Flores. Sanchezilla on kunnon näytön paikat ja Hazard uskoo, että Watfordin peli saa myös piristysruiskeen tulevaan otteluun. Voimme siis odottaa tiukkaa matsia - jopa molemminpuoleista maalintekoa.

Vaakakuppi on hiukan kallellaan Wolvesin suuntaan kotiedun ja ryhdistäytymisen johdosta. On selvää, että Watford kuitenkin laittaa kunnolla vastaan uudella päävalmentajalla. Lisäksi Watford haluaa varmasti positiivisia kokemuksia vaihteeksi Manchester Cityn tuottaman teurastuksen jälkeen. Hazard laittaa erittäin maltillisen vedon 1,2 kertoimella +0,5 aasian tasoitus Wolvesille.