Seuraa meitä follow me on facebook

Vetovihje 19.10. Aston Villa vs. Brighton

International break on ohi ja palataan taas Valioliigan pariin. Houkuttelevimmaksi Hazard näkee Aston Villan ja Brightonin välisen kamppailun lauantaina 19.10. Aston Villa pelasi maagisen pelin Norwichia vastaan ja Hazard näkee vahvan nousupotentiaalin Astonin suorittamisessa.

Mielenkiintoiseksi tämän pelin tekee myös Brightonin formin paraneminen. Lokit voittivat kotonaan Tottenhamin murskalukemin 3 – 0 ja Garaham Potterin käden jälki alkaa näkyä.

Aston Villan Jota toipuu tyräleikkauksesta ja on todennäköisesti pois Villan kokoonpanosta lauantaina. Sen sijaan lokit saavat riveihinsä takaisin Trossardin, Marchin ja Duffyn. Brighton saa siis hyökkäysvoimaa ja puolustusapua tulevaan otteluun. Merkittävä seikka Hazardin mielestä on Brightonin kunto vieraspeleissä, joka on sanalla sanoen huono. 5 vieraspelistä Brighton on voittanut vain kaksi. Nämä voitot tulivat Watfordista ja Bristol Roversista.

Summa summarum, painaa vaakakupissa Aston Villan voitto selvästi enemmän kotiedun ja parantuneen formin turvin. Brighton on kuitenkin saanut myös itseään niskasta kiinni, joten Hazard ei voi poissulkea tasapelin mahdollisuutta. Hazard laittaa aasian tasoituksen +0,5 Aston Villalle kertoimella 1,40.