Seuraa meitä follow me on facebook

Vetovihje 26.10, Burnley vs Chelsea

Nyt kohtaavat Hazardin silmissä kaksi kovaa! Molempien joukkueiden luotsin tekevät parhaillaan hyvää työtä seurojensa kanssa. Sean Dyche on johdattanut Burnleyn sarjataulukon kahdeksannelle sijalle. Frank Lambard puolestaan kyykyttää epäilijöitään.

Tätä matsia on erittäin haastavaa koittaa ennakoida. Burnleyllä on tällä hetkellä liigan neljänneksi paras puolustus ja Chelsea oli keskiviikkona katsomassa Ajaxia voitokkaasti. Lähtöolettamat voisivat olla vähämaalisen pelin puolesta, onhan Burnleyllä hyvä formi ja viikko aikaa valmistautua tähän peliin siinä missä Chelsea yrittää palautua.

Toisaalta Ashley Barnes todennäköisesti palaa Burnleyn ruotuun ja on erittäin vahva lisäys Burnleyn hyökkäyspäähän. Chelsea vastaavasti harvemmin pitää verkkonsa tyhjänä, joten Chelsean päässä voi hyvinkin soida.

Selvä konsensus tähän peliin on Chelsean voitto, mutta Hazard pitää Burnleytä liian suuren uhkana ja olisi todella vaikea uskoa Burnleyn rökäletappioon Chelsean formista huolimatta. Hazard laittaa siedettävällä 1,4 kertoimella aasian tasoituksen +1,5 Burnleylle.