Seuraa meitä follow me on facebook

Vetovihje 02.11, Sheffield United vs. Burnley

Mitä saadaan, kun ynnätään kaksi hyvin puolustavaa joukkuetta yhteen? Vastaus on, vähämaalinen peli. Hazard pettyi Burnleyn esitykseen Chelseaa vastaan viime viikonloppuna ja lopputulos oli allekirjoittaneelle täydellinen yllätys. Odotukset olivat tietenkin Chelsean puolelle, mutta peli oli odottamattomasti todellista maali-ilotulitusta. Mikäli peli Sheffieldiä vastaan on yli 2,5 maalia, on Hazardilla peiliin katsomisen paikka. Eli Hazardin kohde on alle 2,5 kertoimella 1,55 ja tässä perustelut.
Tyhjillä verkoilla mitattuna, Sheffieldillä on liigan toiseksi paras puolustus kuluvalla kaudella – vastaava tunnusluku Burnleylle on neljänneksi paras. Vastaavasti Sheffield tekee liigassa neljänneksi vähiten maaleja ja Burnleyn sijoitus maalintekolistassa on kohdassa 8. Jos jaamme tehdyt maalit pelien määrällä ja ynnäämme ne yhteen molemmilta joukkueilta niin tässä pelissä nähtäisiin 2,3 maalia. Viimeisimmän 5 viiden pelin perusteella vieras ja kotipelit huomioon ottaen, tässä pelissä nähdään 2,2 maalia.
Kuinka tämä peli voisi muuttua maali-ilotulitulitukseksi? Burnleyn Ashley Barnes ja Sheffieldin Lys Mousset olisivat elämänsä kunnossa ja paukuttaisivat molemmat kaksi verkkoa. Tämä on tietty mahdollista, mutta molemmat joukkueet ovat levänneet viikon verran tätä matsia varten, joten puolustuksen voidaan olettaa olevan hereillä. Summa summarum. Aasian tasoitus +0,5 Sheffieldille on myös hyvä veto, mutta Hazardilla on vielä uskoa jäljellä Burnleylle ja seura on sinnitellyt Valioliigassa jo neljä yhtäjaksoista kautta hyvästä syystä. Sean Dyche voi manipuloida tilanteita edukseen ja Burnleyn voitto tänään on mahdollinen. Siksi vähämaalinen peli vaikuttaa paremmalta vaihtoehdolta.