Seuraa meitä follow me on facebook

Vetovihje 09.11, Leicester vs. Arsenal

Parin viimeaikaisen erehdyksen jälkeen, Hazardin luottaessa liikaa Burnelyn puolustukseen, on vetomarkkinoilla todellista herkkua tarjolla. Nimittäin päivän viimeinen ottelu Leicesterin ja Arsenalin välillä.

Nyt on vuoden 2016 henkeä ilmassa ja Leicester City on jälleen taivaallisessa vedossa. Iso kiitos tästä kuuluu Leicesterin kärkikolmikolle Jamie Vardylle, James Maddisonille ja Youri Tielemansille, jotka kaikki ovat tänään mukana kokoonpanossa. Pelkät pikafaktat puhuvat omaa kieltään tulevasta matsista. Leicester City on voittanut toistaiseksi kaikki paitsi yhden kotipelin Wolvesia vastaan, joka päättyi tasapeliin. Arsenal sen sijaan on voittanut yhden vieraspelin kuluvalla kaudella. Loput vieraspelit ovat: kaksi tasuria ja kaksi tappiota. Arsenalilla on lisäksi käynnissä totaalinen sisäinen sekasorto joukkueen kesken ja Xhaka on luovuttanut kapteenin nauhansa eteenpäin. Arsenal fanit haluavat Unai Emeryn pään pölkylle ja matsi Leicesteriä vastaan saattaisi sinetöidä Emeryn lähdön joukkueesta. Joku voisi väittää, että Arsenalissa jopa annettaisiin tällaisen luovan tuhon tapahtua.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan tänä iltana kohtaavat kaksi joukkuetta toisista ääripäistä henkisen tilan kannalta ja Leicesterin voitosta tarjotaan yli kahden kertoimia – mikä on todella anteliasta. Hazardin on kuitenkin aina vähän minimoitava riskejä ja evätään tasapelin mahdollisuus. Hazardin kohde on aasian tasoitus +0,5 Leicesterin tontille kertoimella 1,32.