Seuraa meitä follow me on facebook

10.11. Liverpool - Manchester City

Mitä täältä tänään löytyikään. Sen lisäksi, että illalla on luvassa huippufutista Liverpoolin ja Manchester Cityn välillä, annetaan Liverpoolille kaiken lisäksi huippukertoimia.

Yksi silmäänpistävä piirre Liverpoolilla on, mikä erottaa sen Hazardin mielestä muista, on sen voitontahto ja mukautumiskyky. Jos katsomme vaikka viimeaikaisista peleistä Liverpoolin kamppailuja Aston Villaa tai Arsenalia vastaan, pystyy Liverpool kääntämään pelin aina edukseen takaa-ajo asemasta. Joukkueella on selvä visio kaudelle 19/20 ja se on Valioliigapysti. Matsi mestaruuden haltijaa vastaan laittaakin tälle pelille mukavat panokset ja lopputulos määrittääkin tulevaa mestaria varsin mukavasti. Vaikkakin kautta on vielä 2/3 pelaamatta.

Ei sovi unohtaa, että City on kuitenkin pelaajalaatunsa puolesta samalla viivalla Poolin kanssa ja Aguero on toistamiseen maalipörssin kärkipäässä. Cityn reserviä tosin rasittaa ykkösveskarin loukkaantuminen sekä keskikentän pelimiehen David Silvan loukkaantuminen. Puolustuksesta Cityltä puuttuu puolestaan Laport ja Zintsenko.

Liverpoolin selvä taktinen veto tässä matsissa on prässätä Cityn vajanaista alakertaa, ja miksi Liverpool ei näin tekisi. Joukkue on kuitenkin tunnettu mukautumiskyvystään. Liverpool on äärimmäisen kova poppoo kaiken lisäksi Anfieldillä ja vielä vaikeammin voitettava vajaalla miehistöllä. Pooli saa vetomarkkinoilla aivan huikean 2,90 kertoimen ja on arvostettu altavastaajaksi tähän peliin. Hazard poistaa vielä tasurin mahdollisuuden ja laittaa +0,5 aasian tasoituksen poolille kertoimella 1,50