Seuraa meitä follow me on facebook

Vetovihje 23.11. Brighton vs. Leicester

Hazard pitää Leicesterista kahdestakin syystä. Ensinnäkin joukkue vie kauden 15/16 nostalgioihin ja suorastaan liitää tällä hetkellä. Toiseksi seura saa hyviä kertoimia. Tässä muutama pikafakta Leicesterin kunnosta tällä hetkellä. Seura on hävinnyt tällä kaudella toistaiseksi 2 kertaa ja poppoo suorittaa niin kotona kuin vieraissa. Maalikuninkuutta hallitsee Jamie Vardy, joka todennäköisesti aiheuttaa harmaita hiuksia Brightonille lauantaina. Leicester on tehnyt myös toiseksi eniten maaleja tällä kaudella Cityn jälkeen. Eli Leicester menee maalien määrässä Liverpoolin ohi. Leicesterillä on vielä koko liigan paras puolustus tyhjien verkkojen määrällä mitattuna.

Brighton ei ole huono joukkue myöskään – etenkään kotona. Brighton majailee sarjataulukon sijalla 11 ja on voittanut hyvin pelejä kotikentällään American Express Community Stadiumilla. Oikeastaan Brighton on toistaiseksi hävinnyt vain kerran kotonaan Southamptonille kuluvalla kaudella.

Leicesterillä on edessä pelit Manchester Cityä ja Liverpoolia vastaan joulukuussa, joten Brendan Rodgers haluaa haalia pisteitä erottaakseen Leicesteriä Citystä ja Chelseasta. Toisaalta Brighton pelaa Liverpoolia vastaan ensi viikolla ja sen jälkeen se on Arsenalin vieraana, joten tasuri on todennäköisin mihin Potter tänään pyrkii. Siksi Hazard laittaa 0,5 aasian tasoituksen Leicesterille.