Seuraa meitä follow me on facebook

Vetovihje 01.12. Leicester vs. Everton

Leicesterin porukka on katkonut päitä niin sanotusti tällä kaudella. Ensin kaatuu Tottenham 21.09 ja Mauricio Pochettino saa häipyä. Seuraavaksi kaatui Arsenal ja hetkeä myöhemmin Unai Emery poistuu kuvioista. Nyt mediassa huhutaan Evertonin managerin Marco Silvan lähtöpasseista. Mikäli Leicester kaataa Evertonin sunnuntaina 01.12, on se todennäköisesti viimeinen naula Marco Silvan Everton luotsina olemisen arkkuun. Mutta kaatuuko Everton?.

Evertonin puolustus ja hyökkäyspää ovat keskinkertaisia. Sillä välin Leicesterin maalinteko on liigan toiseksi parasta ja puolustus parasta. Parhaassa tapauksessa Everton onnistuu käpertymään kuoreensa ja peli päättyy 0 – 0. Tilanne on jokatapauksessa tukala seuralle, joka on sekavassa tilanteessa ja vaatii johtamista varmoin ottein.

Ottaen huomioon Leicesterin kotikentän, nykyisen formin ja terveen joukkueen 1,68 kertoimella, on Hazardin tartuttava tarjoukseen. Marco Silva saa tsempattua joukkueensa huippukuntoon ja peli päättyy tasan. Todennäköinen skenaario taitaa kuitenkin olla 2 – 0 Leicesterille.