Seuraa meitä follow me on facebook

07.07, UFC 239, Blachowitz versus Rockhold

”Iiit’s time, for the co-main vetovihje of the day!” -huutaisi UFC kehän seremoniamestari Bruce Buffer, jos lukisi Vetohazard vihjesivua. Ja miksei lukisi, onhan nyt hyvää luvassa UFC 239 illan toiseksi tärkeimmässä ottelussa Blachowicz vs Rockhold. Tästä matsista löytyvät myös järkevät kertoimet.

Pidetään tämä analyysi yksinkertaisena. Rockhold on paperilla parempi melkein jokaisella osa-alueella. Blachowitzilla on kädessää yhden tuuman etu Rockholdiin verrattuna, mutta Blachowitz on iskuissaan holtittomampi (49% iskuista osuu), Rockhold (56% iskuista osuu). Blachowitz on varsinainen seppä matossa, mutta Rockhold on erittäin vaikea saada mattoon ja kaveri puolustaakin yli 60% maahanvientiyritykistä. Puhumattakaan, ettei Rockhold mikään märkäkorva ole matossakaan.

Kysymysmerkki tässä matsissa lienee Rockholdin leuka, joka kovemman tällin saadessaan särkyy helposti ja ukko makaa nopeammin tatamissa, kuin kerkiää sanomaan kissa. Tämä matsi menee Blachowitzin puolesta nenähommiksi ja matsi todennäköisesti aloitetaan nyrkit heiluen, koska tällä tavalla Rockhold on voitettu aiemmin. Tarkat iskut hallitseva Rockhold, kuitenkin kampeaa voiton ja Hazard tarttuu 1,5 kertoimeen.