Seuraa meitä follow me on facebook

Vetovihje 24.08, Norwich vs. Chelsea

Taas on mielenkiintoiset asetelmat Norwichin tulevaan peliin lauantaina Chelseaa vastaan 24.08. Pikainen vilkaisu aikasempiin kaksikon peleihin, voittaa Chelsea niistä 60% ja loput 40% päättyvät tasoihin. Tuleeko lauantaina Norwhichin ensimmäinen voitto Chelseasta? Nyt jos koskaan on Norwichin hetki loistaa ja joukkue saa paljon hypeä etenkin kotimaan suunnalta. Teemu Pukki rikkoi 26 vuotiaan tauon tekemällä hattutempun valioliigaottelussa Norwichille ja Norwich tuntuu pelaavan omaa rohkeaa peliään riippumatta noususta maailman kovimpaan jalkapallosarjaan.

Chelsea tuntuu vielä hakevan identiteettiään uuden päävalmentajan Frank Lampardin kanssa ja seura on ollut myllerryksissä siirtokohujensa kanssa. Eittämättä päävalmentaja ja joukkue haluavat apinan pois olkapäältä ja ensimmäisen voittonsa 2019/2020 kaudelta. Tällöin on selvää, että Chelsea käy päälle kuin härkä ja pyrkii painostamaan puolustusta, jolloin palloa potkitaan sivurajojen yli. Tämä valitettavasti nostaa Chelsean maaliodottamaa ja todennäköisesti Norwich ei selviä tästä ottelusta tyhjällä verkolla.

Toisaalla, kun katsomme Chelsean vierassaldoa, soi omassa päässä todella usein. Tähän, kun vielä lisätään Norwichin draivi ja Pukin potku, voidaan olettaa, että myös Norwich tekee maalin. Hazard laittaisi mielellään suoran voiton Norwichille tai +0,5 aasian tasoituksen, mutta Chelsea on Hazardin mielestä liian vaarallinen. Täten molemmat joukkueet tekevät maalin on järkevä ja todennäköinen vetokohde vielä varteenotettavalla 1,5 kertoimella.