Seuraa meitä follow me on facebook

Vetovihje 25.08. Wolves vs Burnley

Vetohazardilla on hyvä fiilis ja laitetaan vielä toinen vihje viikon sisään. Sunnuntai illalla kohtaavat yksi Hazardin suosikeista Wolverhampton Wanderers sekä hyvän kauden aloittanut Burnley. Wolves on äärimmäisen kova kotijoukkue, ja se on voittanut 4/5 viimeisestä kotipelistä. Merkille pantavaa on myös Wolvesin vähäiset päästetyt maalit eikä edes Manchester City saanut maalia aikaan Wolvesin kotiareenalla.

Burnley toisaalla on aloittanut loistavan kauden 2019/2020 ja se on Valioliigan sarjataulukossa Wolvesia korkeammalla. Tämä on Hazardin mielestä oleellisin näkökulma tähän otteluun eikä Burnleytä sovi aliarvioida. Vaikka Wolvesin suora voitto ei ole huono vetokohde, tasapeli on Hazardin mielestä valitettavan todennäköinen.

Wolves pelasi vain pari päivää sitten Italiassa Eurooppa liigaa ja vaikea uskoa, etteikö matsi jollain tavalla vaikuttaisi tämän päivän suoritukseen. Siksi Hazardin vaakakuppi kääntyy maltillisempaan alle 2,5 maaliin. Ensinnäkin tämän kaksikon pelit ovat aikaisemmin olleet vähämaalisia, toiseksi Wolvesin tiukka otteluohjelma ottaa veronsa.

Jos otamme benchmarkiksi Arsenal – Burnley pelin, joka päättyi 2 – 1, voisi tulostaulu näyttää suunnilleen samalta, mikäli Wolvesilla olisi kunnon levot alla. Siksi tulos voisi tänään olla 90 min jälkeen 1 -1. Alle 2,5 maalia siis kertoimella 1,6.