Seuraa meitä follow me on facebook

Vetovihje 31.08, West Ham - Norwich City

Aijai, tämä oli kova paikka Hazardille, mutta ei siitä pääse yli eikä ympäri. Norwich on varjo itsessään vieraissa, mitä se on Carrow Roadilla.

Vaikka Norwich lepuutti Pukkia EFL cupissa Crawleyta vastaan, on West Hamin kuppi selkeesti enemmän voiton puolelle tässä. West hamilla on hyvä touchi päällä ja kuntopuntari lievästi parempi kuin Norwichilla. Ja vähän tuntuu siltä, että West ham pelaa hyvin aggressiivisia joukkueita vastaan. Kummallakin joukkueella puolustuspeli on muodostunut lieväksi ongelmaksi ja Norwichilla se on jo jalkapallon mentävä aukko omassa pelissään - siinä missä West ham piti taulun nollilla EFL cupissa. Norwich nojaa paljon Pukkiin ja West hamin on helppo tiedostaa tämä.

Eniten Hazardia huolestutti West Hamin viimeaikainen kotipeli Southamptonia vastaan. Southamptonin tähänastinen kunto muistuttaa paljon Norwichia ja molemmat pelaavat agressiivista peliä. Toki eri muodostelmilla ja niin päin pois, mutta silti. West Ham voitti tämän pelin 3 – 0.

West Ham teki myös uuden hankinnan Saksan ”Sin Citystä” eli Frankfurtista 45 miljoonan punnan hinnalla. Tämä ranskalainen Sebastien Haller on osoittautunut pienoiseksi pelimieheksi ja laittoi kaksi maalia sisään Watfordia vastaan viime viikonloppuna.

Vaikka Hazard kuinka yritti katsoa tätä peliä Norwich lasit silmillä, tuntuu se liian riskaapelilta. Toivottavasti lukijoiden joukosta löytyy uskojia ja olisi Hazard tyytyväinen, jos Norwich lähtee edes yhden pisteen kanssa. Hazard postaa vielä tasurin mahdollisuuden ja laittaa ”lännen paistille” aasian tasoituksen +0,5 konservatiivisella 1,2 kertoimella.